Berichten

Vanaf 2019: Twee aanvraagmomenten
Geplaatst op 4 maart 2019

Met ingang van heden kunnen sportorganisaties hun aanvragen indienen vóór 1 mei en vóór 1 november. De toekenningscommissie komt twee maal per jaar bijeen (in mei en november) en neemt dan beslissingen over de aanvragen van dat moment.

De toekenningscommissie van Sportfonds Houten adviseert aanvragers contact op te nemen met (de sportmakelaar van) Sportpunt Houten voordat een aanvraag wordt ingediend. Sportpunt Houten kan u adviseren over het opstellen van de aanvraag. De kans op succes wordt hiermee vergroot. Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

2018: zes aanvragen, drie gehonoreerd
Geplaatst op: 4 maart 2019

De toekenningscommissie van Sportfonds Houten ontving in 2018 zes aanvragen en heeft voor drie aanvragen een financiele bijdrage toegekend. 

Van de drie toekenningen is er tot nu toe één uitgevoerd. De andere twee toekenningen zijn in afwachting van uitvoering.

Drie aanvragen zijn afgewezen, omdat deze niet aan de toekenningscriteria voldeden: er werd geen nieuw sportaanbod gerealiseerd en/of het initiatief had niet tot doel sporten en/of bewegen te stimuleren. 

 

Samenwerking

Het Sportfonds Houten werkt samen met: